Dit artikel is deel 10 van 11 in de serie Belgian Koi Show 2015

Drievoudig Grand Champion verkocht

Met drie Grand Champion titels, twee Supreme Champion awards en vijf keer het eremetaal voor Mature Champion is de Sakai Fish Farm Kohaku van Floors Koi Shop de best bekroonde Koi en Kohaku op de Nederlandse Koi Show aller tijden. Op zowel de Euregio Koi Show in Oldenzaal jongstleden als op de recentelijk voorbije Belgian ZNA Koi Show wist de rood-witte diens eigenaren het goud te apporteren.

Bedankt mooie dame, we hebben van je genoten, echt enorm genoten…

Het zal echter haar laatste zijn; de Koi heeft een liefhebber gevonden die haar wil laten rentenieren op een schiereiland van het Zeeuwse. Nog een keer live in beeld dan, nog een keer de glanzende gloed van de Koi die Floor van Dommelen bij diens eerste Grand Champion victorie in Oldenzaal 2014 de geuzennaam Koning Kohaku gaf. Bedankt mooie dame, we hebben van je genoten, echt enorm genoten…

Series Navigatie<< Belgische gezelligheid in HasseltThierry’s Tricolore grijpt Young Champion! >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.