ND Koifarm pakt tweede prijs met Kohaku van bijna een meter

Nico Dewulf kwam vanuit Steenkerke met een Kohaku die we nog kennen. Dat was echter twee jaren en een decimeter terug. Inmiddels meet de door Isa gekweekte duo color zo’n 97cm. Bijna een meter! In 2013 was ze goed voor de Grand Champion. En alhoewel het zover niet kwam deze episode, viel de eerbare titel van Supreme Champion hem… eh haar wel ten deel. De kolossale lichaamsbouw en prachtige kop geven deze vis een gestalte waaraan je niet voorbij kunt gaan. Waarom deze Kohaku niet de Grand champion is geworden? Dat lees je morgen, hier op KoiQuestion.

Supreme Champion Belgian Koi Show 2015foto: Orlando de Jonge

Series Navigatie<< Flo(o)rissant de mooiste uit Oost-SouburgDe beer uit Peer prolongeert ‘de grootste’ >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App