Jumbo Champion wederom naar Koi Exclusive

Jurgen Weyen bracht vorig jaar een Chagoi naar Bokrijk die in geen ander vat een gelijke vond. De 102 cm grote Kawarimono probeerde een dergelijke speeddate ook dit jaar in Hasselt, doch bleef eenzaam de grootste. Het is misschien ook gewoon haar eigen schuld; ze zwemt namelijk rond alsof ze ook dondersgoed weet dat ze wederom de top lady is; al is het nu in Hasselt.

het is niet gewoon een dik slagschip, maar ze beschikt over een uitgebalanceerde lichaamsbouw

Het is niet alleen dat zij de grootste is wat haar Jumbo Champion maakt. Met verve bestiert zij haar show vat; het is niet gewoon een dik slagschip, maar ze beschikt over een uitgebalanceerde lichaamsbouw. De kleur is olijfgroen met grijze invloeden. De vis wordt uniek en herkenbaar door de lichte zwarte pigmentatie die zich op de flank achter het hoofd bevind en is natuurlijk, zoals je van zo ene vis mag verwachten, zo tam als wat.

Jumbo Champion Belgian ZNA Koi Show 2015

Series Navigatie<< Supreme Champion award gaat mee naar SteenkerkeWaarom is de Kohaku van Floor beter dan die van Nico? >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.