Grand Champion Belgian ZNA Koi Show 2015

Vanuit Oost-Souburg komt Floor van Dommelen. Dat er zeer goede Kohaku binnen zijn gelederen verblijven was ons wel bekend. Dat zij ook tot de beste der show behoren en zelfs tot Grand Champion verkozen worden was ook reeds gebeurd. Vandaag echter, passeerde de florissante Kohaku der Zeeuwen een nieuwe mijlpaal. Met haar zuinig aan 80 centimeter weet zij toch een 20 centimeter grotere Kohaku (ja, dat sommetje maakt u juist; dat betekent dat deze net geen meter is), te overschaduwen in termen van huidkwaliteit. Floor’s Koi Shop zegeviert hiermee op de Belgian ZNA Koi Show en pakt het goud; Grand Champion.

Grand Champion Belgian ZNA Koi Show 2015

De Kohaku won enkele weken geleden al dezelfde eer op de Euregio Koi Show in Oldenzaal.

Foto: Orlando de Jong

Series Navigatie<< Belgian ZNA Koi ShowSupreme Champion award gaat mee naar Steenkerke >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.