Dit artikel is deel 3 van 11 in de serie Belgian Koi Show 2015

Morgen is het weer zover, de dag waar ik al maanden naar uitkijk, de Belgian ZNA Koi Show, de show waar toch maar weer 90 standhouders aanwezig zijn.
Vandaag rijd ik al naar Hasselt en zijn mooie Japanse tuinen om eerst nog even in Breda bij de DVD-bakker 1000 DVD’s “The Journey to Excellence” halen, want die zijn ook niet aan te slepen. Dan als een speer naar het showterrein om op Tiebo en de rest van het team te wachten zodat wij de stand alvast kunnen inrichten om na deze werkzaamheden traditioneel s’avonds pannenkoeken gaan eten!

Wanneer ik gearriveerd ben zal het benchen al weer in volle gang zijn. Het is altijd maar weer een hele toer om al die Koi weer netjes in de Vats te krijgen. Ik vraag mij dan nu al af wie zal de Grand Champion of Jumbo Champion worden. Zal Filip Poppe dit jaar weer de Grand Champion worden of wordt het Floor of Kim, of een hobbyist, ik weet het nog niet, spannend is het zeker wel.

Hieronder een video van vorig jaar om je alvast in de stemming te brengen!

Want zo rond het middaguur hoor je al vaak vragen “weet jij wie de Grand Champion geworden is?” en hoe verder de dag wegkruipt voor de een, zoveel te sneller mag hij voor de zenuwachtige Koi-eigenaar omgaan om maar te weten wie de absolute Kampioen wordt van België!

GC Bokrijk 2014

Wordt deze Kohaku weer de Grand Champion?

Voor nu is het nog toekomstmuziek over een ruime dag weten wij het, en KoiQuestion zit er natuurlijk weer bovenop met mooi fotomateriaal.Komen jullie ook, wij hopen in ieder geval veel mensen een warme hand te schudden en een bakkie koffie te doen. Tot morgen!

PosterBZNAKS2015_web

Series Navigatie<< Wij gaan naar Belgie…Flo(o)rissant de mooiste uit Oost-Souburg >>

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App