Dit artikel is deel 2 van 11 in de serie Belgian Koi Show 2015
Nog precies 5 nachtjes slapen voordat de ZNA Belgian Koi Show 2015 bij onze zuiderburen hun deuren open gooien en menig Koi kichi als haviken op de showvaten af duiken in Hasselt. En wanneer u denkt: Waar ligt Hasselt? Dat is vanaf Breda gezien nog 1 uur een 20 minuten rijden, maar ook vanuit het noorden laten we zo een gezellige Koi Show niet passeren. De eerstvolgende hierna is immers pas halverwege augustus.

Route van Breda naar Hasselt

Dus dat valt nog reuze mee voor een heerlijk dagje uit. Onze win actie ging als een warm broodje over de Facebook-toonbank heen. Top! Hieronder staan de 10 kandidaten die 2 vrijkaarten hebben gewonnen. De winnaars hebben een persoonlijk bericht ontvangen, Team KoiQuestion feliciteert uiteraard de winnaars!
Wij zien jullie dan ook heel graag terug in onze stand (nummer 20 op de plattegrond) onder het genot van een bakje koffie en heel veel Koi praatjes. Maar niet alleen de winnaars natuurlijk, iedereen is van harte welkom! De Belgian ZNA Koi Show 2015 beloofd een spannende show te worden met hoge kwaliteit Koi en als u zich wilt laten informeren bent u ook in Hasselt aan het juiste adres. Meer dan 60 standhouders staat paraat om u verder te helpen.
Jumbo Champion winnaar Jurgen Weyen verklapt Pink secret

Tiebo in gesprek met Jurgen Weyen van Koi Exclusive; de winnaar van de Jumbo Champion award vorig jaar. Koi hebben een plaatsje in zijn hart.

Nogmaals gefeliciteerd: Antoine en Inge de Jong, Martin vd Schaft, Bert Claesen, Freek Cosemans, Viviane Bienkens, Peter vd Berg, Hermans Humbert, Jacky Grootenboer, Tilly van Barreveld en Peter van de Nol.
Tot over 4 of 5 nachtjes!!!
Series NavigatieBelgian ZNA Koi Show >>

Over Lennard Bethlehem

Lennard struinde altijd al de waterkanten en vijvers af tot hij er zelf eentje kreeg. Hij vind - kampend met de zenuwziekte MS - zin, energie, inspiratie en ontspanning in de Koi en in het bijzonder in het spoorzoeken naar diens ontwikkeling. Graag gaat hij anderen voor om hen te stimuleren ook het allerbeste uit de hobby te halen en vult hij als allrounder de vakken op binnen het team.

Comments are closed.