Floor heeft nog genoeg om mee voor de dag te komen

Zoals te doen gebruikelijk spraken we ook op de Euregio Koi Show met de overwinnaar. Natuurlijk over zijn kampioen, maar deze ronde sprak Floor zich ook echt uit over wat voor hem de geluksmomenten zijn. Hij komt graag naar Oldenzaal; een gezellige show, maar het moet wel een strijd met vrienden zijn…

Series NavigatieVan wit naar Shiro Utsuri >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.