Yoshikigoi goed voor Baby Champion in Berlijn

Vorig jaar goed voor vele tientallen prijzen, nu goed voor de Baby Champion. Yoshikigoi, de koi farm uit Polen bracht onder leiding van Jos Aben deze keer niet meer dan 18 vissen mee, waaronder deze Sanke. Zij werd verkozen tot de allermooiste in zijn size. Maar de vis is toch helemaal niet gefinished? Dat en meer vroegen wij aan Jos Aben hetgeen binnenkort hier te zien zal zijn op KoiQuestion.

interessante kruisbestuiving tussen twee verschillende typen zwart

Hieronder een foto van de baby champion. Zij is een kruising tussen de matsunosuke bloedlijn van Sakai (Yammamatsu) en de Sadazo bloedlijn van Dainichi. In het interview vragen wij de van origine Limburgse kweker natuurlijk naar deze interessante kruisbestuiving tussen twee verschillende typen zwart. Zijn antwoord is verrassend.

Baby Champion German Young Koi Show

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.