Grand Champion Berlijn op video

Het was me het weekendje wel zeg, even naar Berlijn op en neer, maar wat was het de moeite waard. Niet alleen de show, die pas voor de tweede keer werd gehouden en strak voor elkaar was, maar de kwaliteit van de vissen was een genot. In het bijzonder die van Elna Koi die met zijn Kohaku kwam, zag en overwon. Natuurlijk legden we deze schoonheid vast in HD. Bekijk deze majestueuze European Wakagoi Champion en sta versteld!

Binnenkort ook een interview met Dirk Snauwaert, de eigenaar van deze vis en Elna Koi.

Series NavigatieWat je moet weten van de German Young Koi Show in Berlijn >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.