Dit artikel is deel van 11 in de serie Belgian Koi Show 2015

PosterBZNAKS2015_web

Vorige week viel bij veel leden van de Belgian Koi Sociaty het bericht binnen dat het mooie blad wat door de BKS wordt uitgegeven niet meer zal verschijnen. Hieronder lees je het mailbericht wat op verzoek van de BKS door ons wordt gepubliceerd, en naar vele BKS-leden gestuurd werd;

De samensmelting van de Belgian Koi Society met IKE Magazine is een feit.  Binnenkort mag u de aankondiging van de eerste digitale versie van Koi Wereld in uw mailbox verwachten.  Het bestaande concept van Koi Wereld zal aangevuld worden met het vertrouwde aanbod van IKE Magazine. Beide databanken met mailadressen zijn dan ook samengevoegd tot één maar er kunnen altijd wel nog mailadressen bij. Familie, vrienden en kennissen, kortom iedereen die geïnteresseerd is, kan zich inschrijven via onze website (onderaan op de eerste pagina) of een bezoekje brengen aan onze stand op de Belgian Koi Show.  Ook voor een gezellige babbel bent u altijd welkom 🙂

Leden van BKS die dit jaar hun lidgeld al betaald hebben, krijgen dit terugbetaald.  De mogelijkheid tot het uitbrengen van één of twee gedrukte edities per jaar van Koi Wereld bestaat nog altijd, maar dit zal van enkele sponsors afhangen.

IMG_0020

Wat wel blijft is de Koishow te België. Deze show zal weer vele bekende en ook enkele onbekende standhouders waarborgen op het altijd gezellige showterrein. Hieronder de respectabele lijst met deelnemers:
ARTISIANI, ARTS & ANTS, AQUATECHNOBEL, AQUATIC SCIENCE, BIMEX/AQUAKING, BONSAIATELJEE, CHIU- YUAM- TUINORNAMENTEN BRONS, CREALISA, DANIKOI, DISTRIPOND,
EL PATIO, ELNAKOI, ENERGETIC SIERADEN, FILIPSKOI, FILTRECO, GOVAERTS HENRI, GROENTAC BVBA, HIKARI / COLOMBO, HIMITSU, HISHIROKI FOOD SUPPLY, HOANG TUINBEELDEN, INTERKOI ARENDONK, JBL, KIMSKOI, KOI2000,
KOIARTSEN VERBINNEN EN BARBE, KOIEAGLE, KOIGATE/KOI-IDOL, KOIVRIENDEN, KOIQUESTION, LA PASSION DU POISSON, LILOBAMBOUS, MAARTEN LAMMENS/MALAMIX, MP KOI/ JPD KOIFOOD, MUSASHI,
MYLENE, NATSUKOI, NATURAL AQUATIC,  NIPPA HUTTEN JAN WILLEMS, NIPPON KOI GARDEN,
NORMANDIEKOI,NVN,
OLIVIER & CO, OOSTERSE WATERUINEN, PALMTRADING, POISSON D’OR,
SAKAIKOI WELLEN, SIBO, TVISKE, TVOSCHKE, VIVANI FISHFOOD.

IMG_0026

Zullen deze mensen dit jaar ook weer komen?

Al deze bedrijven/verenigingen zullen dus aanwezig zijn. Wij van KoiQuestion komen zeker, komen jullie ook, kom dan even langs in onze stand om een praatje of een bakkie.

IMG_0037

Ngang is zeker weer van de partij!

Series Navigatie

Comments are closed.