Dit artikel is deel 11 van 11 in de serie InterKoi 2015

Koi – Idol, wie kent dit fenomeen niet? Nou ik dus. Ik wist wel dat het om een digitale koibeoordeling ging, maar daar hield het ook wel mee op. Best wel frappant eigenlijk, aangezien ik de familie van Leest op iedere show wel tegenkom. Afgelopen Interkoi raakte ik met Mark en Piet aan de praat en raakte ik meer bekend met de doelstelling van beide heren, eigenlijk beter gezegd, de hele familie van Leest. De hele familie zet zich in om het fenomeen Koigate en Koi – Idol mogelijk te maken.

Koi – Idol, de springplank naar de showscene

Koi-Idol 500

De springplank van digitaal naar een ‘real life’ Koishow

Koi – Idol is eigenlijk een onderdeel van een fundamenteler begrip genaamd Koigate. De naam zegt het al, de poort naar de koiwereld.  Een ontmoetingsplek voor iedereen die geïnteresseerd is in Nishikigoi. Het doel hiervan is om hobbyisten, organisaties en dealers met elkaar te verbinden in de fantastische hobby die Koi heet. Koi – Idol fungeert daarin als springplank voor hobbyisten om toch ooit eens de overstap te wagen van de digitale naar een werkelijke Koishow.

Er zit nog veel meer in het vat

IMG_5246

De winnaars gepresenteerd tijdens de contact dag

Voor de toekomst zit er echter nog veel meer in het vat, dit doet Mark van Leest uit de doeken in het onderstaande interview.

Series Navigatie<< Alle zintuigen weer op scherp

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App