Ochiba Shigure pakt Grand Champion B op German Young Koi Show

Ook in de non-kohaku, sanke en showa varieteiten wordt een grote winnaar als mooiste verkozen; genaamd de Grand Champion B.  Op de German Young Koi Show in Berlijn is dat een Ochiba geworden voor de editie van 2015. De sierlijke grijs-bruine, die best populair is onder de liefhebbers, is eigendom van de dealer J&S Koi.

Grand Champion B Berlijn

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.