Supreme Champion German Young Koi Show 2015 voor Elna Koi

De Supreme Champion valt ten deel aan dezelfde eigenaar als de Grand Champion. In het vat van Elna Koi waar welgeteld een Kohaku, een Sanke en een Showa zwemmen, is het dus Showa die de tweede plek op mag tekenen voor Dirk Snauwaert. 

Supreme Champion German Young Koi Show 2015

In Berlijn wordt gestreden door Koi tot 65cm. Deze vermeende strijd is eigenlijk allesbehalve dat en juist zeer gemoedelijk te noemen en als een ware zen meester slaat Dirk zijn vissen gade. Na vele jaren te hebben meegespeeld op het hoogste niveau; valt hem nu de Grand Champion ten deel. Met de dubbelslag had hij waarschijnlijk geen rekening gehouden, maar ook deze Showa mag er zijn. 

Series NavigatieUnieke Judge methode op German Young Koi Show >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.