Gemoedelijk, gezellig, sfeervol… Dit zijn de eerste indrukken welke bij ons opkomen als we het showterrein betreden vanmorgen. Een groot deel van Team Koiquestion is uit alle windstreken bijeen gekomen om vanaf “Het Hulsbeek” in Oldenzaal verslag te doen vanaf de Euregio Koishow 2015.
Deze show, dit jaar voor de zesde keer georganiseerd door Koiclub Nederland, is in de laatste jaren van een klein “Koifeestje” in het stadspark van Oldenzaal uitgegroeid tot een zeer professioneel evenement.

blog10

blog11

Na het opbouwen van onze stand, doen wij ons standaard “rondje vats” om een impressie te krijgen van de ingezette Koi.
Helaas zijn rond 17.00u nog lang niet alle showkoi binnen, dus echt een goede indruk van de kanshebbers hebben wij helaas nog niet kunnen krijgen.
Toch hebben wij al een aantal zeer goede vissen gezien, welke zeker in aanmerking zouden kunnen komen voor een major-award. Stiekem hopen wij morgenochtend nog een aantal verrassingen in de vats aan te treffen die de wedstrijd tot het laatste moment spannend zullen houden…

blog3

Morgenochtend zaterdag 30 mei is de Euregio Koishow vanaf 09:30 uur geopend voor publiek, wij hopen jullie in grote getale te mogen ontvangen in onze stand. Tot morgen!

Hieronder volgt een korte impressie van het terrein en de showkoi, sommigen nog relatief verscholen onder een net:

blog14

blog13

blog12

blog9

blog8

blog7

blog6

blog5

blog4

blog1

blog2

Series Navigatie<< Let`s go Euregio!Vooruitblik op de gezelligste Koi show van Nederland >>

Comments are closed.