Major Awards Interkoi Kalkar 2015 op video

Nog anderhalve week voordat we ons op mogen maken voor wel twee Koi Shows. Zowel de Euregio Koi Show in Oldenzaal en ook de Young Koi Show in Berlijn maken dan hun opwachting. We zijn ontzettend nieuwsgierig naar wat de wereld der Nishikigoi dan weer voor ons in petto zal hebben, maar laten we niet vergeten dat we ook al heel wat moois hebben gezien zoals op de afgelopen Interkoi in Kalkar. Onderstaand de belangrijkste kampioenen van daar op video, de Major Awards; die wellicht een graadmeter vormen voor de kwaliteit die ons te wachten staat? Wie zal het zeggen. Geniet even van deze prachtige Koi begeleid met een sfeermakend muziekje waarmee al je zintuigen weer op scherp staan voor volgende week. Enjoy!

Series NavigatieDe toekomstplannen van Koi – Idol >>

Over Remy Doekhi

Bollywood wilde hem, wij hebben hem! Remy is onze Surinaamse godenzoon. In alle bescheidenheid zorgt hij voor alle audio- en videotoepassingen die de verslaggeving van KoiQuestion mogelijk maken. De notoire cameraman monteert ook nog eens alles en deelt als ervaren hobbyist graag zijn kennis met anderen.

Comments are closed.