Dit artikel is deel van 11 in de serie InterKoi 2015

Dat was hem dan alweer. De Interkoi 2015 zit er alweer op en daarmee de tweede show van dit seizoen.

Het was voor de KLAN de tweede maal dat de show in de Messe Kalkar werd gegeven. De geschiktheid van deze locatie had zich vorig jaar reeds bewezen. Een punt van kritiek was destijds de verlichting boven de showvaten. Alhoewel nog niet perfect, heeft er zeker een enorme verbetering plaatsgevonden op dit puntje.

De geschiktheid van deze locatie had zich vorig jaar reeds bewezen

2015-04_Interkoi_Sfeer_16

Het niveau van de ingeschreven Koi lag dit jaar hoger

Naast dat de locatie een stuk moderner overkomt dan de Messe Rheinberg, bleek de organisatie ook dit jaar bijzonder bereidwillig om ervoor te zorgen dat het de standhouders aan niets ontbrak.

Zo wil het bij ons nog wel eens voorkomen dat we, in alle hectiek die bij een show komt kijken, nogal eens iets vergeten. In dit geval was het wel eens iets heel belangrijks, namelijk het koffiezetapparaat.

Ook het uitlenen van een stekkerdoos was geen probleem

Toen ik in m`n beste Duits aan de vrouw van de KLAN vroeg of ik misschien een koffiekan kon krijgen met relevante inhoud, werd deze mij met streng doch rechtvaardig commentaar toevertrouwd. Ook het uitlenen van een stekkerdoos was geen probleem, mits we deze uiteraard netjes weer terug zouden brengen.

Bij deze daarvoor een dikke pluim voor de organisatie, die eigenlijk natuurlijk wel belangrijkere zaken aan haar hoofd heeft dan de koffie van KoiQuestion.

11059783_10152934703657872_2202073222553785889_n

We blikken alweer vooruit op de aankomende show

Ook de koi zwommen er dit jaar weer netjes bij. Het niveau vond ik persoonlijk veel hoger in vergelijking met vorig jaar. Het was bijzonder de grand- en supreme champion van Rijswijk dit jaar terug te zien in een veel betere huidconditie. Nu beide dieren bij elkaar in het vat zaten bleek het deze editie stuivertje wisselen. Beide vissen konden echter niet op tegen de huidkwaliteit van Red@dot. De Momotaro sanke die er qua huidkwaliteit met kop en borstvinnen bovenuit stak.

11037110_923086127754312_9208540950259457058_n

De Koiquestion line-up van dit jaar met in het midden Alex

Ik ben ervan overtuigd dat hij er iets moois van zal maken.

Dit weekend kregen we er een nieuw teamlid bij genaamd Alex Mirandeh, afkomstig uit Kassel Duitsland. Alex is bezig met zijn laatste jaar milieuwetenschappen en deelt mijn interesse voor water en filtertechniek.

Hij is naar mijn bescheiden mening een enorme aanwinst voor ons team

Alhoewel ik hem nog maar kort heb meegemaakt hadden we meteen al leuke discussies en is hij naar mijn bescheiden mening een enorme aanwinst voor ons team. Alex zal onze belangen voor de Duitse versie van Koiquestion gaan behartigen. Ik ben ervan overtuigd dat hij er iets moois van zal maken.

Nogmaals een bedankje richting de KLAN voor een geweldige koishow en team Koiquestion voor de gezelligheid. Ik heb me prima vermaakt.

Auf wiedersehen, Tschüß

Series NavigatieMajor Awards Interkoi Show Kalkar 2015 >>

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App