Dit artikel is deel 8 van 11 in de serie InterKoi 2015
Momotaro leverde de Grand Champion die de bühne van de Interkoi in Kalkar mocht bestijgen. Dat het een Sanke van allure is hadden we al duidelijk gemaakt met de foto van Janine, maar je wilt natuurlijk ook weten hoe een 93cm Sanke haar slagen maakt. Daarom heeft Remy enige tijd de lens van zijn videocamera op het prachtige dier gericht en vermaakt tot onderstaande video.
Binnenkort nog meer informatie van de handling dealer; Danny’s Koi Café die wij wisten te stellen voor de camera.

Series Navigatie<< Voor als je echt eens iets speciaals wilt zien

Over Remy Doekhi

Bollywood wilde hem, wij hebben hem! Remy is onze Surinaamse godenzoon. In alle bescheidenheid zorgt hij voor alle audio- en videotoepassingen die de verslaggeving van KoiQuestion mogelijk maken. De notoire cameraman monteert ook nog eens alles en deelt als ervaren hobbyist graag zijn kennis met anderen.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App