Dit artikel is deel 6 van 11 in de serie InterKoi 2015

Danny’s Koi Cafe wint Jumbo Champion Interkoi Show Kalkar 2015

Moest ze vorig jaar de eer nog delen met een mede-gigant, dit jaar is ze alleenheerser in het Jumbo formaat en mag ze zich de Jumbo Champion Interkoi 2015 noemen. Met maar liefst 113 redenen (lees: centimeters) waarom; een letterlijk reusachtige prestatie. Het alleen benoemen van het aantal centimeters zou de Chagoi geen eer aan doen. Het moet worden gesteld dat deze Koi duidelijk nog een stuk beter in haar vel zit dan vorig jaar.

Hier kom je met nog geen vier handen omheen

Destijds had zij haar neus gestoten wat een wijnvlek-achtig hoofdpatroon opleverde en de Koi de bijnaam Gorbatsjov bracht. Daarvan is nu niets meer te zien, maar wel zichtbaar is een significant goede en heldere huid, ook de bouw is al op zijn minst massief te noemen en ook de markant lichte kleur is erg aantrekkelijk. Hier kom je met nog geen vier handen omheen. Hoe zwaar zou deze dame wegen?

2015-04_Interkoi_JC

Geen nobelprijs voor de vrede, maar wel een Jumbo Champion Award voor deze ‘Gorbatsjov’

Series Navigatie<< Eerste dag Interkoi 2015 daverend succesVoor als je echt eens iets speciaals wilt zien >>

Over Janine Doorduin

Dr. Janine Doorduin heeft zich als (neuro)bioloog in het dagelijks leven, toegelegd op het Koi Herpes Virus, maar haar interessegebied bestrijkt het hele spectrum aan pathogenen. Ook is ze Koi fotograaf, auteur, mooi, hobbyist en interviewer. Het meest bijzondere aan Koi vind ze de persoonlijke band die je ermee opbouwt.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App