Dit artikel is deel 4 van 11 in de serie InterKoi 2015

Danny’s Koi Cafe wint Grand Champion Interkoi show Kalkar 2015

Vorig jaar verscheen zij op ditzelfde toneel voor het eerst. Een Sanke gekweekt door Momotaro van een wel zeer wonderschone kwaliteit vangt het iris van velen en laat deze niet weer los. Je blijft er naar kijken. Deels komt dit door de markante neusmarkering; een, hoe kan het ook anders, rode spot. Dat zou de vis echter veel te kort doen want de driekleur is van een sublieme kwaliteit; met name de huid is een sterke factor. Goed genoeg voor de titel Grand Champion Kalkar 2015.

Ze heeft nu een passende bouw voor haar lengte van maar liefst 93 centimeter

Desalniettemin heb je om een show te winnen ook een goede bouw nodig en daar ontbrak het de Koi vorig jaar significant aan. Het afgelopen jaar is daar flink aan gewerkt en heeft Danny’s Koi Cafe, onder wiens zorg de vis verblijft, een goede inhaalslag gemaakt met de Koi die in het zuiden van Japan het levenslicht zag. Ze heeft nu een passende bouw voor haar lengte van maar liefst 93 centimeter. Aanschouw de schoonheid en verwonder u. Later meer in een video en interview…
2015-04_Interkoi_GC

Series Navigatie<< Zum Europa ChampionatEerste dag Interkoi 2015 daverend succes >>

Over Janine Doorduin

Dr. Janine Doorduin heeft zich als (neuro)bioloog in het dagelijks leven, toegelegd op het Koi Herpes Virus, maar haar interessegebied bestrijkt het hele spectrum aan pathogenen. Ook is ze Koi fotograaf, auteur, mooi, hobbyist en interviewer. Het meest bijzondere aan Koi vind ze de persoonlijke band die je ermee opbouwt.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App