Supreme Champion Interkoi Show Kalkar 2015

Precies vier weken na de wedstrijd in Rijswijk, zien we twee concurrenten van elkaar vandaag in hetzelfde vat. Het zijn twee Kohaku van respectievelijk Hilde & Michel en Jean Hoorne. Vandaag liggen de kaarten anders. Jean Hoorne mag wederom de Supreme Champion optekenen, maar De Maruten grijpt er naast. Verassend, of toch ook niet? In een gesprek met Jean Hoorne, kunnen we terwijl in gesprek een blik werpen op de twee Koi omdat zij in hetzelfde vat zwemmen.

De Kohaku is slechts 5 jaar met 88 centimeter

Dat geeft voordelen want je kunt nu in een oogopslag de twee Koi met elkaar vergelijken. Het valt vooral op dat het shiroji van de Kohaku er stukken beter op ligt dan in Rijswijk het geval was. Voorts kun je nu ook duidelijk zien dat ondanks de body van de Maruten, de Kohaku van Jean toch een stukje groter is en ook dat maakt imposant. De Kohaku is slechts 5 jaar met 88 centimeter. Binnenkort meer hierover in een interview met de Belgische hobbyist.

2015-04_Interkoi_SC

Series Navigatie<< Major Awards Interkoi Show Kalkar 2015Zum Europa Championat >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App