Dit artikel is deel 16 van 17 in de serie All European Shinkokai Koishow 2015

Interview met Grand Champion European Shinkokai 2015

Hilde en Michel is het Belgische echtpaar dat verantwoordelijk is voor de tweede overwinning op rij met ook dezelfde Koi op de European Shinkokai Koi Show vonden wij temidden van hun eurforie ook bereid hun verwondering uit te spreken voor de camera.

hoe krijgen ze het voor elkaar

Hadden zij dit verwacht, hoe krijgen ze het voor elkaar en wat vinden ze eigenlijk van de show? Bekijk dit alles in het interview dat Patrick met de winnaars afnam waarin zij ook duidelijk stellen dat iedere Koi wordt beschouwd als een familielid.

Series Navigatie<< De Adult champion van Filip’s Koi en VijvershopThis Kanoko Asagi is a Miracle, miracle miracle… >>

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App