Dit artikel is deel 3 van 3 in de serie KikaKataCup 2015

Daruma

Het was zaterdag 18 april 2015, de grote ophaaldag van KikaKataCub 2015. De dag dat de Ochiba van zijn tijdelijke glazen huisvesting verhuizen mocht naar zijn nieuwe tehuis ofwel de vijver/quarantainebak.

koi

De dag dat alle 100 KikaKataCup-Koikichi weer bij elkaar kwamen

De dag dat alle 100 KikaKataCup-Koikichi weer bij elkaar kwamen om hun wel of wee te ventileren tegen een ieder die het maar wilde horen.

taart

De dag dat de luide Bariton stem van Wouter Zandbergen de rust in het altijd zo lommerrijke en serene Andelst doet verstoren. De stem die zeg Jaaaaaaa mensen wij gaan beginnuh; nummer 1, en zo gaat Wouter verder……..

DSC_2617

De ochiba’s welke allen nog even door het Koivoer van House of Kata in twee maanden tijd nog enkele centimeters hadden bijgepakt, werden langzaam doch gestaag uitgezocht door de kritische ogen van de gelukkige toekomstige eigenaar.

DSC_2616

Het is moeilijk lijkt deze heer te denken, de dame ernaast ziet die ene wel zitten….

 

Ik niet! Hoe ik dat bedoel, ik had die dag les van de NVN, Koi University een steenworp afstand van Andelst in het zo mogelijk nog lommerrijkere Echteld.

DSC_2614

Wel heb ik reeds met enkele gelukkige KikaKataCup/Ochiba eigenaren gesproken, zij waren zeer tevreden over de kwaliteit van de Ochiba’s.

DSC_2608

De aanwijsvinger van Wouter Zandbergen laat geen twijfel

 

Wouter Zandbergen heeft mijn Ochiba uitgezocht het is nummer 6 geworden, een waar ik blij mee ben en die vanaf deze week zijn rondjes in IJmuiden mag zwemmen.

Ochiba 6

Waar ik je wel even op wil attenderen is het volgende; er zijn nog 4 Ochiba’s te koop!  en houd de pagina van KikaKataCup Klik hier  goed in de gaten voor verdere acties.

DSC_2612

De dames op de bovenring kijken gespannen toe

Over enige tijd zal hier ook weer de veiling plaats vinden dus hou het strak in de gaten!

DSC_2609

Ook “mister KikaKataCup” Gerjan is natuurlijk van de partij

 

Series Navigatie<< KikaKataCup, de verloting

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App