Met gepaste trots presenteren we u de 31 jumbo tosai van Momotaro, speciaal geselecteerd voor de Momotaro Grow Challenge 2015. Begin maart hebben we deze gehandpicked op de Momotaro Koifarm. Alle vissen krijgen een certificaat van deze topkweker. Kwalitatief zijn al deze vissen van gelijkwaardig en hoog niveau. In het onderstaande filmpje ziet u hoe Luc de vissen heeft geselecteerd.

In de afgelopen maanden hebben we een speciale groeivijver aangelegd waar de vissen van deze challenge onder uitermate goede en gelijke omstandigheden kunnen opgroeien. Geïsoleerd en verwarmd, gefilterd met behulp van onder andere een trommelfilter en bakki showers en gevoed met een speciaal door Kenny Baba van FD Koi food samengesteld voerprogramma. Dat biedt een prachtige kans tot vergelijken. Ons doel is dan ook om de deelnemers mee te nemen in een leerzaam proces en ze ook een waardevolle ervaring te geven met als resultaat een verrassend kwalitatieve Koi van formaat. Met andere woorden; waard voor je centen.

water

filterdraait

Aanstaande zondag 19 april gaan we de jumbo tosai van de Momotaro Grow Challenge verdelen onder de deelnemers. Op deze dag zullen de Koi worden verloot onder de deelnemers. U bent van harte uitgenodigd voor dit evenement op de 19e vanaf 12.00 uur. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Het is de kans om die ene stap voorwaarts te zetten in de hobby en samen met andere deelnemers een belevenis door te maken.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar

Naast de verdeling van de koi zullen we in samenwerking met KoiQuestion ook nog een leerzaam aspect aan de dag toevoegen. Hieronder een selectie van de Momotaro Challenge Koi. Zitten er meerdere bij waarvan je denkt, ja die spreekt me wel aan of als je als zeker weet dat je nog mee wilt doen. Laat het dan even weten via koicentrumnoord@hotmail.com

KOI Centrum Noord Nederland Grow Challenge

KOI Centrum Noord Nederland Grow Challenge

KOI Centrum Noord Nederland Grow Challenge

KOI Centrum Noord Nederland Grow Challenge

KOI Centrum Noord Nederland Grow Challenge

KOI Centrum Noord Nederland Grow Challenge

KOI Centrum Noord Nederland Grow Challenge

KOI Centrum Noord Nederland Grow Challenge

KOI Centrum Noord Nederland Grow Challenge

KOI Centrum Noord Nederland Grow Challenge

KOI Centrum Noord Nederland Grow Challenge

KOI Centrum Noord Nederland Grow Challenge

KOI Centrum Noord Nederland Grow Challenge

KOI Centrum Noord Nederland Grow Challenge

Voor meer informatie en videos van alle Koi; kijk je op onze website. Heel graag tot ziens op de 19e!

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App