Tijdens de Koi show in Rijswijk hadden niet alle standhouders zich gericht op Koi en Japanse culturen. Zo hadden onze overburen hun stand iets anders ingericht dan je zou verwachten tegen te komen tijdens het blokje rondom de stands. Met beeldjes en andere kleine spulletjes werd deze stand verder iedere dag bemand door 2 vrijwilligers met maar 1 en ook een bijzonder doel’ namelijk ‘dierenasiel ’t Julialaantje redden’.

Elk dier verdiend een thuis

En dit bijzondere doel wil ik nogmaals via deze weg onder de aandacht brengen. Het Dierenasiel genaamd ’t Julialaantje kan uw steun goed gebruiken. De vrijwilligers van dit dierenasiel zijn vandaag de dag nog steeds hard aan het werk om geld in te zamelen om een doorstart te kunnen maken. Elk dier verdiend een thuis en hopelijk kunnen jullie hier een steentje aan bijdragen.

Over Lennard Bethlehem

Lennard struinde altijd al de waterkanten en vijvers af tot hij er zelf eentje kreeg. Hij vind - kampend met de zenuwziekte MS - zin, energie, inspiratie en ontspanning in de Koi en in het bijzonder in het spoorzoeken naar diens ontwikkeling. Graag gaat hij anderen voor om hen te stimuleren ook het allerbeste uit de hobby te halen en vult hij als allrounder de vakken op binnen het team.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App