Dit artikel is deel 12 van 17 in de serie All European Shinkokai Koishow 2015

We hebben het inmiddels allemaal meegekregen want het nieuwe Koi seizoen is nu officieel begonnen. De aftrap en tevens de eerste show dit jaar is alweer een feit. Vele vijvers hebben het zonnetje alweer op zich genomen waar anderen hun vijver verwarmd hebben en de kap er nog even terecht oplaten. De nachten zijn immers nog fris. Na dit gezegd te hebben komen bij sommige hobbyisten de eerste problemen alweer tevoorschijn.

Het was mijn eerste interview en dat was ehh… spannend

Één daarvan zijn Koi die zich niet helemaal happy voelen. Jammer want het seizoen begint met een teleurstelling. Waarom? Nu wist ik Rob Heijmans te strikken op de Shinkokai Koi show voor een kort interview. Nu zult u misschien denken ‘wie is Rob Heijmans?’ Rob is een afgestudeerd dierenarts die zich gespecialiseerd heeft in vissen dus ook Koi. Jawel onze Koi! Het was mijn eerste interview en dat was ehh… spannend. Maar Rob wist mij er makkelijk doorheen te slepen en dit is wat er uit de camera rolde. Een gouden gratis tip van Koidokter Heijmans en zijn algemene indruk van deze indoor show.

Series Navigatie<< Overwinning Maruten Kohaku waardevoller dan vorig jaarNader bekeken; Best in Variety Goshiki Rijswijk >>

Over Lennard Bethlehem

Lennard struinde altijd al de waterkanten en vijvers af tot hij er zelf eentje kreeg. Hij vind - kampend met de zenuwziekte MS - zin, energie, inspiratie en ontspanning in de Koi en in het bijzonder in het spoorzoeken naar diens ontwikkeling. Graag gaat hij anderen voor om hen te stimuleren ook het allerbeste uit de hobby te halen en vult hij als allrounder de vakken op binnen het team.

Comments are closed.