Op 16 april 2005 openden wij voor de eerste keer onze deuren aan de Ritthemsestraat te Oost-Souburg. Dat wil zeggen dat wij dit jaar alweer ons 10 jarig bestaan vieren! De tijd is voorbij gevlogen en geen enkel moment hebben wij spijt gehad van de beslissing om een koizaak te beginnen in het Zeeuwse. Natuurlijk hebben wij ons 10 jarig bestaansrecht te danken aan u, onze vaste klanten. Daarom is het niet meer dan logisch dat we dit heuglijke feit samen met u vieren. We gaan dit doen met een mega prijzen festijn.

 we kunnen u alvast wel verklappen dat de hoofdprijs een koi van niet minder dan 76 cm zal zijn!!

Vanaf maandag 2 februari tot en met vrijdag 10 april ontvangt iedere klant bij elke  besteding van 25 euro een lootje. Bewaar het goed want dit lootje geeft u kans op prachtige prijzen! Wij geven 1 lootje per 25 euro. Koopt u in één keer voor 100 euro ontvangt u dus 4 lootjes. Hoe meer u aankoopt, hoe meer lootjes u kunt verzamelen en hoe meer kans u maakt op prachtige prijzen. Er worden geen lootjes gegeven op afbetalingen van al in 2014 aangekochte koi. In het weekend van 11 en 12 april zal de trekking van de prijzen plaatsvinden. Nog niet alle prijzen zijn bekend maar we kunnen u alvast wel verklappen dat de hoofdprijs een koi van niet minder dan 76 cm zal zijn!! Verder te winnen o.a: aquaria met inrichting, boeken, DVD ‘s, vijver-, en aquariumbenodigdheden, kleinere koi enz, enz.  De komende weken zullen we u op de hoogte brengen van alle te winnen prijzen. Houd onze nieuwsbrief en website dus goed in de gaten: www.floorskoishop.nl

Het jury oordeel uit Oost-Souburg

Floor vanuit het Zeeuwse in Japan als jurylid

Het weekend van 11 en 12 april wordt een feestelijk weekend. Dit is namelijk het weekend dat wij extra aandacht zullen schenken aan ons jubileum. Zet alvast in uw agenda dat u dan zeker een bezoek aan Floors Koi Shop moet brengen. Onze deuren staan beide dagen open vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur. Diverse firma ’s zullen aanwezig zijn om meer uitleg te geven over hun product en om uw eventuele vragen te beantwoorden. Voor de inwendige mens wordt vanzelfsprekend gezorgd. Op zaterdag om 14.00 uur is het tijd voor het moment suprême : de trekking van de winnende lootjes. Winnaars kunnen hun gewonnen prijs meteen mee naar huis nemen. Bent u deze dag onverhoopt verhinderd, niet getreurd: de winnende lootjes met bijbehorende prijzen worden in de week na de trekking bekend gemaakt in de winkel én op onze website. Gewonnen prijzen kunnen tot en met 30 april worden afgehaald. Er zijn lootjes voor vijverprijzen én lootjes voor aquariumprijzen. Geef uw voorkeur door bij het afrekenen, zo voorkomt u dat u als aquariaan met een koi naar huis gaat of als koiliefhebber met een aquariumschepnetje!!

Een glimp van de Koi zaak in Oost-Souburg

Een glimp van de Koi zaak in Oost-Souburg

Samengevat:

  • vanaf 2 februari t/m 10 april ontvangt u bij elke besteding van 25 euro een lootje
  • zaterdag 11 én zondag 12 april: feestweekend met op zaterdag de trekking van de winnende lootjes waarbij uw aanwezigheid zeer op prijs wordt gesteld
  • winnende nummers worden na de trekking bekend gemaakt in de winkel én op de website.
  • prijzen af te halen tot en met 30 april
Koning Kohaku Flo(o)reert op Euregio Koi Show

Een voldane Floor op de Euregio Koi Show die hem de bijnaam Koning Kohaku opleverde

 

Comments are closed.