Dit artikel is deel 11 van 17 in de serie All European Shinkokai Koishow 2015

De kwaliteit van de ingezette Koi was zeker niet te min te noemen. Zeker waar het gaat om de Kohaku in de sizes 7 en 8 was er voldoende positief geweld, waarover later meer. Zoals reeds eerder aangekondigd hebben Hilde en Michel, het Belgische hobbyisten echtpaar het voor elkaar gespeeld om met hun Maruten Kohaku de titel te prolongeren. De Kohaku werd gekweekt door Sakai Fish Farm en in het voorjaar van 2014 naar Belgie gevlogen.

Deze overwinning is waardevoller

Deze overwinning is daarom nog waardevoller omdat zijn nu reeds een heel seizoen zelf verantwoordelijk zijn geweest voor het verzorgen van de Kohaku. Waar ze zich vorig jaar in Arcen minder fit toonde, weet ze na een gedegen rustperiode goed te revancheren en de hoogste eer naar zich toe te halen. Binnenkort een interview met de winnaar, voor nu de video Van de Grand Champion in Rijswijk.

Series Navigatie<< De Best In Varieties van de European Shinkokai Koi ShowEen voorjaarstip en top van de koidoc >>

Over Remy Doekhi

Bollywood wilde hem, wij hebben hem! Remy is onze Surinaamse godenzoon. In alle bescheidenheid zorgt hij voor alle audio- en videotoepassingen die de verslaggeving van KoiQuestion mogelijk maken. De notoire cameraman monteert ook nog eens alles en deelt als ervaren hobbyist graag zijn kennis met anderen.

Comments are closed.