De Koi Show in Rijswijk is onderweg op de laatste dag. De bezoekersaantallen reflecteren gelukkig niet de kwaliteit van de ingezette Koi, die zeer goed is. Als liefhebber kun je jezelf vergapen aan veel kwalitatief schoon. Waar het door het vroegste voorjaar vooral een dealer wedstrijd is geworden, tonen zich toch een aantal hobbyisten strijdbaar. Dat verdiend zeker een compliment. Nu ook de Mature Champion definitief bekend is, is de line-up van Major Awards dat ook.

De Tancho Sanke heeft nu een andere Major Award toebedeeld gekregen

Wat daarbij opvalt is dat de Tancho Sanke die gisteren nog zijn prijs afstond, nu een nieuwe Major Award toebedeeld heeft gekregen; namelijk de Wakagoi. Dit staat voor geschubte vis, doch we weten best dat dit een geste is naar de eigenaar voor zijn eerbare houding in de kwestie. Meer dan terecht en bovendien netjes opgelost door de organisatie. Hieronder de Major Awards.

Grand Champion – Hilde en Michel

Major Awards Shinkokai Koi Show 2015

Supreme Champion – Jean Hoorne

Major Awards Shinkokai Koi Show 2015

Jumbo Champion – Koicentrum van Keulen

Major Awards Shinkokai Koi Show 2015

Mature Champion – Filip Poppe

2015-03_Shinkokai_MC

Adult Champion – Filips Koi & Vijvershop

Major Awards Shinkokai Koi Show 2015

Young Champion – Koicentrum van Keulen

Major Awards Shinkokai Koi Show 2015

Baby Champion – Kim’s Koi

Major Awards Shinkokai Koi Show 2015

Best Male – J. Bonet

Major Awards Shinkokai Koi Show 2015

Tategoi – J. Bonet

Major Awards Shinkokai Koi Show 2015

Most Unique – Kim’s Koi

Most Unique Kanoko Asagi

Wakagoi – Fancy Gold Fish

Major Awards Shinkokai Koi Show 2015

foto’s door Rene Gerritzen en Janine Doorduin

 

Series Navigatie<< Organisatie komt terug op beslissing Major AwardDe Best In Varieties van de European Shinkokai Koi Show >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App