De natuur om ons heen verraad het al: de temperaturen stijgen, de dagen worden langer en ook onze “gevinde vrind-de Koi” laat zich steeds meer bedelend aan de vijverrand zien. Met andere woorden: het voorjaar komt er aan!
Reikhalzend kijkt Koiminnend Nederland, België en Duitsland daarom uit naar de eerste Koishow, om daar definitief af te rekenen met de winter en te starten met het seizoen 2015!

2014-05_Shinkokai_Sfeerimpressie_10

 Alle vats zullen tot de laatste schub gevuld zijn 

Over een ruime twee weken (27, 28 en 29 maart) staat de vijfde editie van de All European Shinkokai Koishow voor de deur en deze editie zou wel eens de meest succesvolle show-tot-nu-toe voor de enthousiaste vrijwilligers van Koi2000 kunnen worden! Buiten het feit dat het aantal standhouders flink gestegen is, en het aantal van vorig jaar zeker zal worden overtroffen, kunnen wij jullie mededelen dat de wedstrijd volledig VOL is!
Alle vats zullen tot de laatste schub gevuld zijn en dit is voor zowel de organisatie als voor de bezoekers heugelijk nieuws.

2014-05_Shinkokai_Sfeerimpressie_1

Alle vats zijn dit jaar tot de laatste schub gevuld!

Het brede deelnemersveld in Rijswijk van zowel dealers als hobbyisten kent buiten de bekende namen dit jaar ook veel nieuwe spelers. De deelnemers van dit jaar zijn als volgt (op alfabetische volgorde):
Alex Kastelein, André de Groot, Arts & Ants, Boxmeer Koi (en klanten), Brabants Koiparadijs, Bram Blokland, Deshima Koi, De Watermolen, Filip en Els Poppe, Filips Koi en Vijvershop (en klanten), Groningen Koi, Hilde en Michel, Himitsu Garden en Pond (en klanten), Jade-Koi, Jean Hoorne, Jeroen van Keulen (en klanten), Jeroens Koi Team, Jip Geerlings, Johan Dooremont, Jose Bonet, Jurgen Willems, Kims Koi (met klanten), Koicentrum Tiel, Koi Kichi World, Koiparadijs Flevo, Koivriend Coevorden, M. de Bruijn, Martijn v.d. Linden, Martin Remmerde, MP Koi, Nederkoi Ton Hermans, Nico Sellis, Niwa Koi, Patrick van Alem, Remi Hekman, René Sakko, Ronald van Balkom, Stefan Gommers, Suncreeckkoi (met klanten), Vijvercentrum Leerdam, ’t Vingeling (met klanten), ’t Viske (met klanten).

Wie zal er vandoor gaan met de award van Grand Champion of één van de andere Major-awards?!
Jullie lezen het uiteraard als eerste hier !

Nozumi besproken; interview met Grand Champion owner Michel

Koiquestion’s Tiebo in gesprek met Michel, de trotse eigenaar van Nozumi, de Grand Champion van 2014.

Wil je het hele spektakel live meemaken? Doe dan mee aan onze variëteitenpoll en win 2 vrijkaarten voor de All European Shinkokai Koishow!
Voor meer info betreffende de show, bezoek dan de website en klik hier.

Screenshot-2014-05-30-20.02.04

Wie wordt dit jaar in navolging van Nozumi de Grand Champion?

 

Series Navigatie<< Tien redenen om naar Rijswijk te gaan…….Wat hebben Suguru Wada, Hajime Isa en Katsunori Miya gemeen? >>

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App