Het sublieme beni dat omlijst wordt met een nagenoeg perfect maruzome kiwa is haast betoverend. Ik wil niet overdrijven, maar deze vis is van een klasse dat maar nauwelijks te omschrijven valt; massief de mooiste! Er waren zeker 30 Gosanke boven de 90 centimeter ingezet en dat is ook voor de All Japan een ongekende hoeveelheid aan kwaliteitskoi in de grootste klasse. Gecombineerd met de tweede plaats van dezelfde Koi op dezelfde Show vorig jaar, maakt deze overwinning een bijzondere voor zowel Sakai Fish Farm, Ryuki Narita en de Chinese eigenaar Chen Zhang.

Met Bram als razende reporter terug in het zadel, waarover later meer van zijn hand, hebben we ook de nieuwste beelden van de allerbeste Koi ter wereld om aan jullie te tonen. Bram zocht een rustig moment op en in de harmonie van de muziek op de achtergrond wordt elk detail mooi in beeld gebracht. De Kohaku, die zich inmiddels een prominent plaatsje heeft laten toewijzen met uitzicht op het podium, toont naast een formidabele lichaamsbouw een nog aantrekkelijkere huidkwaliteit en vooral pigmentatie.

Grand Champion Kohaku All japan Combined Nishikigoi Show 2015

Series Navigatie<< Aanschouw de magistrale All Japan Grand Champion Kohaku 2015Major Awards All Japan Koi Show 2015 >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

1 reactie