Dit artikel is deel 2 van 4 in de serie AJKS15

Grand Champion All Japan Koi Show 2015

Deze magistrale tweekleur in de 90 Bu klasse werd vorig jaar met de titel Jumbo Champion de runner-up van de wedstrijd, destijds onder lichte teleurstelling van Mr. Narita. Hij heeft daarom het afgelopen jaar op zijn Farm de SFF Kohaku nóg beter laten ontwikkelen en nu mogen de eigenaar Mr. Chen Zhang en de handler  Mr. Ryuki Narita (Narita Koifarm) aankomende zondag dan tóch de hoogste trede op het podium betreden. Temidden van een zwaardere concurrentieslag dan ooit tevoren, mag deze Kohaku zich tot de allerbeste Koi ter wereld laten kronen.

Grand Champion Kohaku All Japan Combined Nishikigoi Show 2015

Momenteel vind in het Ryutsu Center te Tokyo de belangrijkste Koishow ter wereld plaats: de All Japan Combined Nishikigoi Show 2015. Waar vorig jaar tijdens dit „Wereldkampioenschappen voor Koi” de imposante Momotaro – Lion Queen – Showa aan de haal ging met de hoogste eer is het dit keer de magistrale Kohaku van Sakai Fish Farm welke bekroond is tot Grand Champion.  Binnenkort veel meer over deze an alle andere kampioenen. Wanneer wij het weten, weten jullie het ook…

Series Navigatie<< Jumbo Champion All Japan voor ToyotaMassief de mooiste >>

Reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App