In eerdere berichtgevingen van zaterdag 10 januari gaf Koidealer Rob van Boxtel te kennen dat zijn Het Koi Paleis niet meer vanonder het dak van Koi Import Janssen zal opereren. Er zou zelfs sprake kunnen zijn van het feit dat de groothandel er mee zou stoppen, aldus dhr. van Boxtel. Nu we ook Reinier Janssen, eigenaar van de groothandel dat al sinds jaar en dag een begrip is in de Nederlandse Koiscene, komt hierover ook duidelijkheid. Koi Import Janssen zal niet stoppen en daar is ook geen sprake van geweest, althans niet echt.

Reinier Janssen in actie tijdens tv-opnamen voor ‘Het leven als Prof’ met John van de Brom en Harry Vermeegen

“Koi Import Janssen wenst Rob en Jolanda van het Koipaleis veel succes toe met het zoeken naar een nieuwe lokatie! Ondanks goede intentie van beide partijen wordt er geen vervolg gegeven aan een samenwerking in 2015. Daarom gaat ieder zijn eigen weg”, aldus Reinier.

Over hun eigen voortbestaan maakt Reinier zich geen zorgen en Reinier geeft aan dat alhoewel de markt momenteel moeilijk is, zij beslist niet in moeilijkheden verkeren. Er zijn echter ook moeilijkere periodes in ieders persoonlijke leven waarmee je van doen krijgt. Zo heeft zich er een ernstige en indringende omstandigheid voorgedaan in de persoonlijke familiesferen van de Koi-importeur;

Ook in 2015, staan we onvermoeid klaar…

“Ik kan in een emotionele opwelling wel hebben gedacht en uitgesproken dat ik het even niet weet voor wat betreft de toekomst, doch ik kan iedereen geruststellen dat dit niet meer dan een moment is geweest. Ook in 2015 staan we in Andelst onvermoeid klaar voor onze klanten!”

bron foto’s: https://www.facebook.com/KoiimportJanssen?fref=ts

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App