Kennisdeling is een waarde dat de aanwezigheid van anderen impliceert; immers kennisdeling doe je niet alleen. Dealers, hobbyisten, verenigingen, wijzelf, maar ook andere organisaties. Eentje van hen is Ike Magazine vanuit Belgie. Zij brengen 4x per jaar een gratis digitaal magazine uit. Ik interviewde Jeroen Proost, initiator, eerder dit jaar op de Belgian Koi Show.

Wil je ook een email ontvangen zodra het volgende magazine beschikbaar is? Volg dan deze link en schrijf je in.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

2 reacties