Zoals beschreven in het nieuwsbericht over de Grand Champion, wordt deze editie gewonnen door een schitterende Inazuma Kohaku van Nogami. Een terechte winnaar naar onze mening, gezien het grote pakket aan pluspunten, waaronder een ijzersterke bouw, erg intense pigmentatie en goede huid welke deze Koi bezit. Het aantrekkelijke Inazumapatroon is de spreekwoordelijke „kers-op-de-taart” en maakt deze Kohaku tot een waardig kampioen. Naast de Grand Champion vallen voornamelijk een erg goede Nidan Kohaku (Best in Size over 75bu, zie foto) en de Young Grand Champion (Maruten Sanke, zie foto) ons op bij de major-award winnende vats.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.