Het afgelopen seizoen zagen we reeds meermaals Kohaku van de kweker Ikarashi Kazuto ten tonele verschijnen en bekoring vinden bij vele liefhebbers. Dat ook de Showa van deze kweker niet misstaan bewijst Dick van Vliet van Koi Online uit Landgraaf. De Showa die hij al eerder selecteerde is na een opmerkelijk goed groeiseizoen zeer terecht goed voor deze award.

Met 71 cm en een huidkwaliteit waar je van achterover slaat weet deze formidabele Showa vriend en vijand te verbazen. Ja, echt, want afgelopen jaar in het begin van mei werd er door Dick aangekondigd dat de Koi later die maand in Landgraaf te zien zou zijn; toch werd er gekozen om de Koi nog een seizoen in de mudpound te gunnen met dit zeer verdienstelijke resultaat.

2014-10_NKS_Tatekoi

Gefeliciteerd Dick en team, ik gun haar nog een jaartje hoor…

 

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.