Gisteren maakte Engel de belofte een video-reportage te presenteren van AEM. Vandaag los ik de belofte in; de video gemaakt door mijzelf en Lennard Betlehem ofwel “KoiQuestion Videoteam” op locatie bij AEM te Lienden. We keken mee over de schouder en kregen zo een kijkje in hoe zo een trommelfilter nu wordt gemaakt.

Kijk en geniet zoals wij gedaan hebben tijdens de uitleg van Martin en de presentatie van Engel.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App