Nog van ons tegoed heb je een video van alle grote winnaars van de Holland Koi Show (HKS) 2014. De zogenaamde Major Awards tonen in alle klassen de allerbeste Koi en het is een grote eer in zo een rijtje te mogen plaatsnemen. Voor sommigen is dit rijtje het een tweede thuis geworden zoals voor Ma-Koi, Floors Koi Shop, Quality Koi en ook Thorsen Nagelsky en schouder aan schouder met namen als deze te mogen staan in de hobby is een bijzondere eer.

Sit back and enjoy the beauty

 

Bijzonder trots zullen dan ook Bert Jan van’t Hul en Leo Gloudemans zijn die met respectievelijk de Adult Champion en Most Unique, zich voor het eerst mogen scharen in dit rijtje op de HKS. Je vind al deze Koi weer tezamen in een mooie compilatie hieronder. Sit back and enjoy the beauty.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=047r3zOrlpQ&w=640&h=390]

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

1 reactie