Met een Showa in size 6, Asagi in size 7 , Yamabuki in size 8, Shiro Utsuri in size 7 en een Sanke in size 7 was Koifarm ND toch wel een grote overwinnaar op de Holland Koi Show. Het is zeldzaam dat iemand met zoveel verschillende varieteiten een Champion Variety (all sizes of all varieties) & 1st in Variety and size behaald. 

2014-08_HKS_Best-Asagi2014-08_HKS_Best-Showa2014-08_HKS_Best-Hikarimuji

2014-08_HKS_Best-Utsurimono2014-08_HKS_Best-Size-7

Een bijzondere overwinning, des te meer wanneer je weet dat ze maar 7 vissen meenamen naar de show. Tijd om Nico eens aan de tand te voelen hoe hij dit toch doet. Hieronder het interview met Nico Dewulf van Koifarm ND over onder andere zijn  lieveling die we op de shows niet meer terug gaan zien helaas…

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=bbLvIjKgg5U?controls=0&showinfo=0]

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App