Gedurende een aantal weken heeft toon ons verblijd met zijn ervaringen vanuit Japan; vanaf de Momotaro Koi Farm om specifiek te zijn. Hij was daarmee een van de weinige buitenlanders en ook de eerste Nederlander die hier werkzaam was. Bovendien is hij met zijn 17 jaren jong waarschijnlijk de jongste buitenlander ooit werkzaam op een Japanse Koi Farm.

en wat vond Maeda-san eigenlijk van zijn performance?

Dat weerhoudt hem er niet van om hard te werken en vooral veel te leren. Wat waren zijn meest dierbare momenten en wat vond Maeda-san eigenlijk van zijn performance? In dit interview geeft Toon een tipje van de sluier over hoe het er aan toe gaat op de Momotaro Koifarm.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App