Op iedere show waar ze aanwezig zijn winnen ze wel enkele interessante prijzen en soms zit daar ook zomaar een Best in Variety tussen. Zelf niet zover van deze dealer vandaan wonende, weet ik dat ze gestaag, nuchter, maar wel degelijk an de goede weg naar boven timmeren.

en over wat er nog in het toekomstige showvat zit misschien…

 

In Rijswijk vonden we medewerker Kevin van der Veen voor het eerst voor de camera om uitleg te geven over de Best in Variety Hikarimoyo Mono – die ging naar een Kikusui van 56cm – en over wat er nog in het toekomstige showvat zit misschien…

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App