Aan het einde van de zaterdag van de Holland Koi Show waren ze bekend, alle Major Awards van de Holland Koi Show te Arcen. Waar we de vier grootste Major Awards op de vrijdag al op de gevoelige plaat vast hadden gelegd was het zaterdagmiddag tijd voor het fotograferen van de overige prijswinnaars. Gewapend met de camera’s en een heleboel geduld zijn we aan de slag gegaan. En het is gelukt! We hebben de prachtige Koi voor jullie weten vast te leggen; geniet er van!

Grand Champion A – Matthijs en Richard van de Hulst, Ma-koi
Grand Champion B – Matthijs en Richard van de Hulst, Ma-koi
Supreme Champion – Matthijs en Richard van de Hulst, Ma-koi
Jumbo Champion – Thorsten Nagelsky
Mature Champion – Matthijs en Richard van de Hulst, Ma-koi
Adult Champion – Bert-Jan en Jacqueline van ’t Hul
Baby Champion – Hans Stock, Quality Koi
Senior Tategoi – Floor van Dommelen, Floors Koi Shop
Junior Tategoi  – Hans Stock, Quality Koi
Most Unique – Leo Gloudemans

Foto’s door Janine Doorduin en Rene Gerritzen

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App