Je kunt geen minuut bij het vat staan of je hoort een slaak van opwinding of bewondering; gevolgd door een wijzende vinger en woorden als; “Ohh die is ie groot” of “wauw, wat een joekel” of woorden van gelijke strekking de Karashigoi van Thorsten Nagelsky meet 107 centimeter in lengte op de Holland Koi Show 2014.

Op de Interkoi was deze Koi van de Deense hobbyist Thorsten Nagelsky ook al goed voor de Jumbo Champion titel. Een titel dat inmiddels is geworden tot het levenslied van Thorsten; hij won de prijs – zonder de boeken er op na te slaan – al zeker 5 tot 10 keer op diverse shows.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App