Een Koi Show heeft minder belangrijke prijzen en belangrijke prijzen – de Major Awards – maar ook een drietal heel belangrijke prijzen; te weten; De Grand Champion, de Supreme Champion en de Grand Champion B. Dit weekend zwemmen ze alledrie in hetzelfde vat; het vat van Ma-Koi welteverstaan en dat is een historische overwinning voor de dealer uit Hattemerbroek.

Reeds vele jaren verblijden zij menig bezoeker in diverse klasses en niet onverdienstelijk

In voorgaande artikelen zag je al de Grand Champion en de Supreme Champion. Onderstaande Tancho Kohaku was goed voor de Grand Champion B en dat maakt het trojka compleet.

Voor zover mijn geheugen reikt – tijdens de show is er weinig tijd om de archieven er op na te slaan – is het nog nooit eerder voorgekomen dat alledrie deze prijzen meegingen naar dezelfde deelnemer. Voor de gebroeders Van Hulst gaat het eergevoel verder dan een historisch feit. Reeds vele jaren verblijden zij menig bezoeker in diverse klasses en niet onverdienstelijk, maar de grootste eer bleef nog uit. Tot vandaag welteverstaan en dat is meer dan verdiend zo vind hobbyist en ook de vakhandel die ik sprak.

Van harte gefeliciteerd Richard en Matthijs!

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App