Morgen is je laatste kans om een van de ontzettend interessante lezingen bij te wonen op het doeplein van de Holland Koi Show. Je hoeft er niet naar zoeken; als je een 1 stap op de show zet; bevind je jezelf namelijk onmiddellijk temidden van dit hobby-gedruis en dat is precies de belevenis waarvoor je een Koi Show bezoekt.
2014-08_HKS_DoePlein_08
2014-08_HKS_DoePlein_04
Een echte publiekstrekker is de lezinghoek waar ieder uur interessante lezingen te volgen zijn. Ze werden goed bezocht en we betrapten er zelfs een hobbyist op dat hij meer dan 3,5 uur achtereen lezingen volgde. Over deze leergierige hobbyist later meer. Ook morgen kun je nog de hele dag lezingen volgen waarvoor je anders het hele land zou afreizen en nog geld voor betalen zou ook. Op het doeplein kun je deze gratis bijwonen en speciaal voor de show hebben we de lezingen aangepast in korte kennisbytes van 20 minuten tot een half uur. Even bijtanken met een kennisbyte tijdens de show doe je dus ook op het doeplein!
2014-08_HKS_DoePlein_06
2014-08_HKS_DoePlein_09
Er is een judging seminar waar je vijf Sanke aan de hand van een formulier op waarde kunt schatten. Leuk en leerzaam om te doen en het kan zomaar leiden tot het winnen van een Seneye Pond ter waarde van Euro 120,-. Maar ook je KoiQuestion is geld waard, want stel je ons een heuse koiquestion, dan maak je kans op een goodybag ter waarde van Euro 150,-

 een ingenieuze traktatie voor je Koi die je zeker moet (leren) maken en meenemen

Doe mee met de publieksprijs van Koi-Idol of een heuse speurtocht over het terrein voor de kids! In de zelfbouwhoek staan de hobbyisten Dirk Zwagemakers en Hans Fluks om je voor te gaan in het in elkaar fabriceren van een zelfvoerautomaat; een ingenieuze traktatie voor je Koi die je zeker moet (leren) maken en meenemen. Bij Henk Pannekoek kun je gevitaliseerd water proeven en zelf oordelen of dit ook lekkerder is. Als toef op de taart is er ook een waar mini-laboratorium aanwezig. Bij Jan Pel kun je letterlijk meer te weten komen over de chemie van het water.

Het lezing-schema van morgen. Reserveren hoeft niet; maar kom wel op tijd. Krijg je van ons nog een bakje koffie ook.

En oh ja… mocht het even regenen, dan sta en zit je op het doeplein lekker droog.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App