Hij is weer van start gegaan, de Holland Koi Show 2014 in Arcen. Gisteren was de eerste, en direct al drukke, dag. Al voordat de Kasteeltuinen de deuren open stond er al een lange rij wachtende Koi hobbyisten; nieuwsgierig naar de Koi, de stands en open voor kennis. Af en toe kwam er een flinke regenbui naar beneden, maar dat mocht de pret niet drukken.

Twijfel je nog om te komen? Niet doen, gewoon komen kijken

Twijfel je nog om te komen? Niet doen, gewoon komen kijken naar de fantastische Koi en genieten van de show. Vandaag schijnt zelfs de zon! Kom dan ook langs bij het nieuwe doe-plein, waar je alles kunt leren over Koi, vijvertechniek en zelfs een eigen voerautomaat kunt maken. Hieronder al vast een paar foto’s om een indruk te geven.

De vaten van de HKS zijn weer gevuld met fantastische Koi De jury druk in beraad over welke Koi de Grand Champion titel toekomt Onze stand op het doe-plein Het doe-plein Het is een drukke bedoening op het doe-plein (een beetje geholpen door de regen) Het regent, maar dat mag de pret niet drukken Altijd al willen Sumo worstelen, grijp je kans op de HKS

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App