De grote winnaar van de Holland Koi Show is bekend. Een Kohaku ingebracht door de gebroeders van Hulst van Ma-Koi uit Hattemerbroek gaat met die eer strijken. Zij zijn gekomen met een formidabel vat gevuld met vier Kohaku en een Tancho Kohaku die je als bezoeker overdonderen met kwaliteit.

drie jaren later meet zij rond de 90 centimeter mag zij zich kronen tot de allermooiste

Voor nu gaat de aandacht uit naar deze geweldige Kohaku. De Koi verkeert in haar zesde levensjaar en werd door de broers aangekocht in 2011 als yonsai bij de kweker Miyaishi. Toen was zij 75cm. Nu; drie jaren later meet zij rond de 90 centimeter mag zij zich kronen tot de allermooiste.

Later brengen wij u veel meer informatie over deze en alle andere kampioenen.

foto: Janine DoorduinKoiQuestion

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App