Gisteren lichte ik al een tip van de sluier op over de noviteiten van de HKS. Ik zal je niet langer in spanning houden, hier de rest van mijn  uitleg over de noviteiten!
Een ander facet van de Koihobby waar wij het liefst niet zo vaak (lees: zo min mogelijk) mee in aanraking komen is dat onze geliefde Koi ziek worden.

DiseaseOutbreakEchter gebeurt het helaas maar al te vaak dat één of meerdere vissen te kampen krijgen met een probleem. Om problemen in een zo vroeg mogelijk stadium te kunnen herkennen of misschien zelfs te voorkomen hebben lezingen over KHV door Janine Doorduin en Probiotica door Werner Winters in onze lezingenzaal.
UniversityTevens hebben wij op het Doeplein een “microscopenhoek” opgesteld, waar u uitleg kunt krijgen over het gebruik van een microscoop en over het miniscuul afspeuren van een afstrijkje!

Toon Verstegen zal over zijn stage avonturen bij Momotaro vertellen

Naast al deze “serious business” over het verantwoord houden van Koi, worden er ook een aantal mooie ervaringsverhalen verteld door Toon Versteegen, die werkelijk vlák voor de show bij Momotaro uit de mudponds wordt gehaald om tijdens de HKS te vertellen over zijn ervaringen tijdens de stage bij deze gerenommeerde kweker. Ook zal Tiebo in detail vertellen hoe een Ikeage (Najaarsoogst) in z’n werk gaat,  reuze interessant toch?!

Voor de doe-het-zelvers onder ons hebben wij Hans Fluks bereid gevonden om workshops te geven waarbij diverse eenvoudige zelfbouwprojecten als bijvoorbeeld een voerapparaat en een airlift kunnen worden gemaakt.
Hans FluksJe hoort het al… Tal van interessante dingen te doen daar op het Doeplein!

Moet je daar dan de hele dag rondhangen? Nee joh! Kom gezellig even langs als je binnenkomt bij de show, je loopt er bij binnenkomst dwárs doorheen! Verken de diverse stands op het plein (waaronder KoiQuestion, Koi-Idol en de NVN) en bekijk het lezingenschema wanneer er iets is naar jouw gading! En als je er dan tóch bent… Geniet meteen ook van de schitterende beeldhouwwerken die Ngan Hoang ter plaatse creëert.
IMG_0041Of de prachtige schilderijen in Oosterse sferen die Ingo Leth schildert. Want genieten is toch eigenlijk het belangrijkste facet van onze hobby, niet?!
data.940xC2472x1391+0+132.940x529Ik en ons fantastische team  KoiQuestion hopen jullie graag te ontmoeten in het Doeplein, het plein waar de hobby samensmelt. Tot Dan!

 

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App