Nog even en we kunnen ze weer gaan bekijken in Arcen, de mooiste Koi, maar ook de grootste Koi. In Belgie was dat een machtige Chagoi van 97 centimeter aan de lat en werd ingebracht door Jurgen Weyen, zaakvoerder van Koi Exclusive. De Koi die een wel heel bijzondere betekenis heeft voor de dealer uit Belgie luistert naar de naam Luna is tevens goed voor het losmaken van de tong van Jurgen.

iets waar we allemaal nog van zullen verschieten…

Hij maakt ons deelgenoot maakt van zijn voorpret over wat ons nog te wachten staat. Het heeft te maken heeft met pink beni; iets waar we allemaal nog van zullen verschieten… Bekijk het interview met de dealer die voor het eerst de Jumbo Champion titel naar huis meenam vanaf de Belgian Koi Show.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=YD71zWBZuTw]

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

2 reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App