Het begon vorig jaar, het kenbaar maken aan de werkgevers wanneer we vakantie willen. De eerste 2 week van augustus vond mijn eega wel leuk. Lekker aan het eind van de schoolvakantie. Helemaal prima!

Toevallig’ is er in onze vakantie een Koi show.

De maanden en weken verstrijken en ik gooide een balletje op wat we gaan doen met de vakantie. Eega had een heel goed plan! ‘Toevallig’ is er in onze vakantie een Koi show.. Laten we daar onze vakantie aan vastknopen……
Laten we het even in de Koisferen houden maar ik voelde me als achter het net gevist of als een vis op het droge…photo1Hele jaar keihard gewerkt en je vakantie doorbrengen op een Koi show. Maar ik ben de beroerdste niet. We maken er gewoon een langere vakantie van in het mooie en altijd zonnige Limburg! Vandaag alles rond gemaakt, een huis geregeld voor onze KoiQuestion teamleden en zelf wat dagen bij aangeplakt en zelfs dan zijn de teamleden nog welkom.

Dus 15 augustus zijn we van de partij, het volledige team van KoiQuestion in Arcen

De harde werkers van KoiqQuestion die keer op keer hun best zo doen met artikelen, shows, bezoeken en alles wat nog meer achter de schermen afspeelt wil ik een goed onderkomen bieden tijdens de HKS.
Dus 15 augustus zijn we van de partij, het volledige team van KoiQuestion in Arcen.

photo3 Genieten van de show en ook genieten van elkaar. Het is toch telkens weer een aangename reünie aangezien we allen verspreid door het land wonen.
En aangezien ik de afgelopen shows dit  jaar helaas niet kon bijwonen en het team zonder mij moest doen wat resulteerde in zich zelf voorzien van eten en drinken zal ik ze deze show extra in de watten leggen.
photo2

Zodat ze bij ‘thuiskomst’ na een lange dag op de show zo kunnen aanschuiven aan een lekkere maal met bijbehorende drankjes.

Mijn lijst ligt al klaar:
Broodjes sambal voor Patrick
Pasta met vis voor Remy
Het haar doen van Janine
De BBQ of pannenkoek pannen klaar zetten voor Engel.
Bas in drank voorzien.
Kitty of mag ik Kit zeggen? Beter leren kennen.
Tireraps of waren het nou spareribs voor Anton aangeven.
En onze gast Lennard verwelkomen.

En Tiebo.. Tja wat moet hij nou zonder zijn muze … ?

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

2 reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App