Dit zijn de meest heerlijke weken als koi hobbyist. Lekker vertoeven aan de vijver rand terwijl gulzige monden je vragen naar meer. Je ogen komen niets te kort deze dagen, maar voor mooie Koi is er altijd wel iets ruimte op ons netvlies. Van ons tegoed heb je nog de video van de Major Awards van de Belgian Koi Show 2014 die afgelopen maand plaats had in Domein Bokrijk. In deze compilatie video zie je ze allemaal van Grand tot Baby Champion en alles er tussenin. Welke zou jij wel in je vijver willen verwelkomen?

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

1 reactie

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App